2010. november 28., vasárnap

Mutatom

Ahogy ígértem, megmutatom, hogyan lesz a pólyázóból, ha úgy tetszik a kisméretű játszószőnyegből, ha így jobban tetszik, a nagyméretű társasjátékból, szemléltető eszközből játéktartó, gyerektároló :-)




Az első pólyázó, az elsőszülött unokának.





Az érem, akarom mondani a pólyázó másik oldala, Máté 100. napjára készült játékokkal, "akik" az Ojjj, Csuszi és Totyi nevet kapták Mátétól. Hogy nem érted miért Ojjj, hát mert így kiáltott fel, amikor megkapta, s rajta ragadt. Csuszi és Totyi névadása azért még váratott magára, ez nem történt meg a 100. napos születésnapon. :-)

14 év várakozás után megérkezett  Dominik és Milán. Naná, hogy ők is kaptak tőlem pólyázót, tudod a többfunkcióst, kiegészítőkkel.




Látod, ha a fülecskéknél összefűzöd, így lesz belőle szütyő.

























Újabb hasznos, okos kiegészítők. Az egyik szütyőbe belehelyeztem egy kekszes műanyag vödröt, ide került kidobásig a használt ruha, pelenka. A másikba a tiszta ruha, pelenka. Így fürdetésnél kéznél voltak, nem kellett egy pillanatra sem elfordulni, lehajolni a babától. Fő a biztonság! A nagy ötlet azonban annak a ténynek a figyelembevétele, a baba a látóterébe került kört arcként értelmezi, így a pelenkázások alatt fantasztikus gőgicsélést csapott a nagy sárga körlapnak, ami ugye a szütyő alja. Imádta Milán. A mamája is, mert megkönnyítette ám a pelenkázást, öltöztetést!


És mert nagyon-nagy rongyoszsákom van ám, készültek, készülnek újabb pólyázók, tudod, a többfunkciós!




A színtanulós , korongos




Látod, még a korongok is lehetnek tárolók, s még mi mindenre jó!




Tehetsz ebbe is egy nagy vödröt, dobálhatod bele a játékokat!





S, hogy hogyan lesz ebből gyerektároló? Hát így, tedd bele a büdös kölykét, ha nem pakol!












Játszani is engedd...




Jó pólyázóval oktasd... :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése